Gevelbekleding

Leien, Eternit en zink

Natuurleien

Gevelbekleding leien

Bekleden dakkapellen

Gevelbekleding op maat van uw woning

Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties bekleden wij uw gevel

Net als het dak van uw woning en de dakgoten geeft ook de gevelbekleding een 2-ledige functie. Gevelbekleding bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Woont u in een ‘klassieke’ woning’, dan kan u ervoor kiezen uw gevel te bekleden met Eternit met houtstructuur. Of verkiest u de moderne uitstraling van zink? U kan ook opteren voor leien, dan hebt u keuze uit veel mogelijkheden op vlak van kleuren en plaatsing.

Naast de esthetische meerwaarde gaat de bekleding van uw gevel ook een isolerend effect hebben waardoor uw energieverbruik gaat dalen.

Dakwerken Verhelst kan uw gevel bekleden met Eternit, zink of leien. Afhankelijk van uw wensen en uw woning geven wij hieromtrent juist advies. Ook uw budget speelt hierbij een rol.

Keuze in materiaal, vorm, kleur en structuur

Eternit gevelbekleding bestaat uit vezelcement en kan op verschillende manieren worden geplaatst. Het is onderhoudsvriendelijk, budgetvriendelijk en kent een lange levensduur. Het bestaat in veel kleuren en structuren waardoor de keuzes zeer uitgebreid zijn.

Uw gevel bekleden in zink is net als gevelbekleding in Eternit een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier. Ook hierin zijn veel mogelijkheden qua plaatsing als qua vorm waardoor het ook verschillende stijlen kan reflecteren in een woning. Zo kan u opteren voor lange stroken die met liggende of met staande naad worden geplaatst of kan u kiezen voor kleinere mozaïken die uw woning een volledig andere uitstraling geven.

Een derde manier om uw gevel te bekleden zijn leien. Hierin kan u kiezen uit Eternit-leien of natuurleien. Deze laatste hebben als voordeel dat ze een zeer lange levensduur hebben, gemiddeld tussen 80 en 100 jaar. Ze geven uw woning een natuurlijke uitstraling en vragen weinig tot geen onderhoud. Ze zijn wel duurder qua investering maar geven uw woning een andere uitstraling.

Wenst u extra info? Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een prijsofferte voor uw gevelrenovatie of nieuwbouwproject.