Dakwerken regio Torhout

Nieuwbouw en renovatie

Keramische dakpannen

Betonnen dakpannen

Leien

Zinken daken

Tegelpannen

Dakwerken Torhout

Dakwerken Verhelst, uw dakwerker voor nieuwe daken en dakrenovaties regio Torhout

Het dak van uw huis speelt een grote rol in het uitzicht van uw woning. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat uw dak op de juiste manier wordt geplaatst om uw woning te beschermen. Zoekt u een dakwerker voor dakwerken in regio Torhout? Contacteer dan zeker Dakwerken Wennie Verhelst, zo kiest u voor ervaring en vakmanschap. We streven steeds naar een perfecte plaatsing van uw dak.

Bij het plaatsen van een nieuw dak of dakrenovatie beslist u over het uitzicht van uw woning. Wij plaatsen alle soorten pannen: keramische dakpannen, betonnen dakpannen, leien, zinken daken en tegelpannen. Bij deze keuze wordt meestal gekeken naar het uitzicht of de stijl van de woning, maar elke soort dakbedekking heeft ook voor- en nadelen. Wij geven hieromtrent correct advies indien u twijfelt hoe uw dak te renoveren of welke dakbedekking te kiezen voor uw nieuwbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u de juiste keuze te maken.

Naast de keuze voor leien of dakpannen kan u ook kiezen voor ecopanelen of dakpanplaten van Joris Ide. Deze worden, door hun uitzicht, vooral gebruikt voor hangars of werkruimten. Ze vervangen de traditionele golfplaten en hebben het grote voordeel isoleren te zijn.

Of het nu gaat om een nieuwbouw of een renovatie, wij voeren alle dakwerken uit van A tot Z, van houtconstructie tot afwerking, ook voor het uitbekleden en voor de dakgoten staan wij in. Bekijk onze realisaties en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor het plaatsen van veluxen en dakkapellen alsook dakisolatie kan u bij ons terecht.

We werken met: Koramic, Monier, Eterniet, Terrial